g. RAJKO JERŠIN, VODJA NOGOMETNE ŠOLE NK KAMNIK

Upravni odbor Nogometnega kluba Kamnik je z večino glasov dne 11.6. 2022 imenoval g. Rajka Jeršina za Vodjo nogometne šole NK Kamnik.

G. Rajko Jeršin je v dolgi karieri športnega delavca pridobil ogromno izkušenj v klubih Ježica, Interblock, Trbovlje in Bravo ter pomagal mnogim, danes uspešnim vrhunskim nogometašem. Svoje bogate izkušnje je prenesel na papir in vsebino programa vadbe smo poimenovali “NAŠ NOGOMET”.

Nagovor Vodje nogometne šole:

»Nogomet je igra in temu primerna je tudi vsebina učnega načrta, ki smo ga v NK Kamnik imenovali »NAŠ NOGOMET« Ena sama igra bi lahko rekli, s katero se vadeči, vadeče razvijajo čustveno, intelektualno in gibalno, s končnim ciljem,

 Prvič: Naučiti se na socialno spremenljiv način, reševati konfliktne situacije, ki nastajajo v interakciji med vadečimi in

 Drugič: Doseči čim večjo uspešnost, pri reševanju mnogovrstnih in zapletenih igralnih situacijah.

 To dvoje skupaj, pomeni celoto in je bistvo vsake igre. Ker je »NAŠ NOGOMET«, po svoji vsebini igra, tako predstavlja največ, kar je potrebno za optimalen razvoj mladih nogometašev.

 Spoštovani otroci in mladostniki, vse je samo igra, zato igrajte se z nami.

 Lep pozdrav, vaš trener Rajko Jeršin«

G. Rajko Jeršin je z imenovanjem hkrati postal član Upravnega odbora NK Kamnik in bo med drugim odgovoren za izvajanje programa vadbe “Naš nogomet”, kakor tudi za izbiro, vodenje in usposabljanje trenerjev vseh selekcij. Poleg tega pa bo skrbel še za komunikacijo med trenerji in starši nogometašev.

Želimo mu veliko uspeha!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja