NK KAMNIK NA ŠAMPION JUNIOR CUP 2023

Kamniške selekcije U9, U10 in U12 so se v času od 12-15. januarja udeležile velikega mednarodnega turnirja Šampion junior cup 2023 v Sarajevu, kjer  je sodelovalo preko 300 ekip iz celotnega Balkana in Evrope. Vse selekcije so pokazale veliko nogometnega znanja in želje po igranju. Vse so dosegle nekaj izjemo lepih golov in točke za osvojene zmage, katerih pa ni bilo dovolj za uvrstitev v zaključni del turnirja. Kljub vsemu so se domov vrnili z novimi izkušnjami in lepimi spomni.

Velika pohvala gre vsem igralcem, ki so borbeno zastopali barve kluba. BRAVO FANTJE !

Izjemna pohvala gre članom in predsedniku Sveta staršev Luki Požarju ter  našim trenerjem za trud, skrb in samo organizacijo ekip skozi celotno potovanje in turnir.

Velika pohvala gre tudi staršem, ki so nas spremljali v ogromnem številu ter s korektnim navijanjem in podporo ekipam pozitivno ustvarjali super navijaško klimo na vseh tekmah in nam nudili podporo skozi celoten turnir. O Slovenskih, Kamniških zastavah in glasnem navijaškem bobnu se bo v Sarajevu govorilo še dolgo ;-).

Zahvala gre vsem sponzorjem in prijateljem, ki so na kakršenkoli način pripomogli k tem, da si bodo otroci potovanje oz. turnir v Sarajevu zapomnili za celotno življenje ; Naj SLO pice La Food, Montles pohištvo, Pekarna Kamnik, staršem, ki so z nesebično pomočjo pomagali pri organizaciji, prijateljem iz Bosanskega Broda, ki so nam na vmesnem postanku tja in nazaj naredili izjemno dobrodošlico,  predvsem pa OGROMNA ZAHVALA podjetju gospoda Ambrož Martina, ki je omogočil otrokom prevoz z vrhunskim avtobusom.

Hvala podjetju Arriva ter šoferju Mitji Kogeju, ki nas je varno in srečno pripeljal domov. Hvala občini Kamnik za darila, ki jih je kapetan vsake ekipe selekcije pred vsako tekmo predal nasprotniku. S tem je pokazal spoštovanje do nasprotnika ter obenem predstavil naše mesto, saj so športniki vedno najboljši promotorji našega mesta in države.

Pohvala organizatorju turnirja Almirju Prgudi za lep sprejem, kakovostno bivanje ter organizacijo samega turnirja.

Verjamemo, da se naslednje leto spet udeležimo turnirja tokrat s še več selekcijami !

#mismokamnik

HVALA !!!

več na:  (787) KDO BO REŠIL SVET?? (NA MLADIH SVET STOJI – Tribute to Prjatučki ♥ ) – YouTube

KDO BO REŠIL SVET?? (NA MLADIH SVET STOJI – YouTube
https://www.youtube.com › watch › v=wlxnxTQZ3vQ
KAMNIK FOOTBALL – SARAJEVO JUNIOR CUP ,REPORTAŽA Z NOGOMETNEGA OTROŠKEGA TURNIRJA V

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja