SELEKCIJA U9 OSVOJILA MOČAN TURNIR OB 100 letnici NK ZAGORJE

 

Ob 100 letnici NK Zagorje je v soboto 04.03.23 selekcija U9 sodelovala na močnem dvoranskem turnirju v Zagorju, kjer se je med seboj pomerilo 16 ekip iz celotne Slovenije. Na turnirju smo sodelovali z dvema ekipama.

Kljub veliki srčnosti in borbenosti vseh ekip je ob koncu turnirja zasluženo prvo mesto osvojila ekipa NK KAMNIK modri.

Kamniški nogometaši NK KAMNIK – modri so preko ekip Trbovelj, Šenčurja in Domžal modrih, najprej osvojili prvo mesto v skupini. Sledilo je četrtfinale, kjer so se zoperstavili štajerski ekipi NK Miklavž in si z dvema izjemnima zadetkoma Tristana Hribarja z 2:1 izborili polfinalni nastop, kjer pa jih je čakala favorizirana ekipa Domžale – rumeni.

Sledil je med sosedski derbi in po razburljivem rednem delu, kjer ni manjkalo priložnosti ob rezultatu 0:0 tudi kazenski streli. Z izjemno obrambo Amara Ličine in preciznimi streli Irineja Mickova so se mladi Kamniški upi veselili napredovanja v veliki FINALE, kjer so z golom Kevina Bečiča z 1:0 premagali domačo ekipo Zagorja. V tekmi za tretje mesto je bila ekipa Svobode Kisovec boljša od ekipe Domžale – rumeni.

Za najboljšega igralca turnirja je bil izbran igralec NK KAMNIK, Irinej Mickov.

Za najboljšega vratarja pa Nik Drnovšek, NK ZAGORJE

1. mesto – NK KAMNIK modri

2. mesto – NK ZAGORJE

3. mesto – NK SVOBODA Kisovec

4. mesto – Domžale rumeni

NK KAMNIK – beli je z zmago, porazom in neodločenim rezultatom za las zgrešila napredovanje v zaključne boje, kjer bi jih ob morebitni uvrstitvi v četrtfinalu pričakala ekipa NK KAMNIK – modri a se je turnir odvil v drugačni smeri. Kljub temu je tudi ekipa NK KAMNIK – beli prikazala srčnost in borbenost ter lepe igre.

Za SELEKCIJO U9 so pod vodstvom trenerja Armina Livadiča nastopali ; Amar Ličina, Nikola Dragaš, Irinej Mickov, Ilhan Bužo, Tristan Hribar, Enem Mehovič, Imran Agovič, Arijan Požar, Tarik Muratovič, Erodot Lacaj, Aleksander Požar, Luka Matijaševič, Aleksander Zorman, Akil Alilovič, Gal Budnar, Kevin Bečič, Jošt Kolar Gams, Nail Livadič in Jaka Keržič.

FANTJE ČESTITKE IN USPEŠNO NAPREJ !!!

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja